Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

’t Kleine Uiltje
Arkelstraat 42
4201 KD GORINCHEM

Openingstijden

Ma: 13.00-18.00 uur
Di: 9.30- 18.00 uur
Wo: 9.30- 18.00 uur
Do: 9.30 - 20.00 uur
Vr: 9.30- 18.00 uur
Za: 09.30 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Maandag 8 en dinsdag 9 april zijn wij in verband met een wijnreis naar Sicilie, gesloten!

't Kleine Uiltje úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Kopke Dry White Aperitivo

(0,0 / 5)
Kopke Dry White Aperitivo
Het Kopke porthuis is in 1638 door Cristiano Köpke opgericht en exporteert wijn en port over de gehele wereld. De Kopke Portkelders bevinden zich in de Entreposto de Gaia waar de meeste kelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. Hier ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten door de jaren heen langzaam en in stilte te rijpen. Port dankt zijn naam aan de havenstad Oporto en wordt geproduceerd in de Dourovallei waar de spectaculairste wijnlandschappen ter wereld liggen met honderden terraswijngaarden op zeer steile hellingen. ’s Zomers is het er uitzonderlijk heet, ’s winters ijskoud. De Dourovallei werd al in 1756 afgebakend en is daarmee het oudste gereglementeerde herkomstgebied ter wereld. Port is een versterkte wijn en heeft een relatief hoog alcoholpercentage. Dit komt doordat tijdens de gisting alcohol wordt toegevoegd, waardoor het gistproces stopt en de wijn zijn restsuikers behoudt. Port is een blend van meerdere druivensoorten. Door het verschil in mengen en samenstellen hiervan ontstaat een diversiteit aan stijlen en smaken. Er bestaat dus niet één soort port, maar een hele serie.
Kopke Dry White Port Reserve 8 years | Droge witte Port Reserve 8 jaar is droger dan een gemiddelde port en daarmee zeer populair in Portugal.
€ 12,75
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
20% vol
Soort port
Special Reserve
Kleur
Bleek Citrus
Geur
Met een tropische fruit aroma in de neus met florale toets.
Smaak
De smaak is zachtdroog, mooi in balans.
Afdronk
Een lange zachtdroge en fijne afdronk
Wijn-spijs
een boeiende en verfrissende optie om elke maaltijd te starten. Geserveerd met vers of met ijs, het is perfect met gezouten amandelen en olijven. Combineert heerlijk met lichte hapjes, zoals een salade met aardbeien en spinazie of een fluweelzachte zalmsoufflé. De veelheid aan mogelijke harmonieën is geweldig, omdat de consument het plezier heeft om op zoek te gaan naar nieuwe smaken.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review